8/1-12

Igår var vi på utställningen, My dog, hela dagen. Lova, Raxa, Diva och Nova ställdes ut men det gick inte nå vidare bra för någon av de.
Gårdagens hund (hunden som vann över alla andra hundar över
hela utställningen) var en strävhårig foxterrier. Jag hejade på afghanen eller kinesiska nakenhunden.

När vi kom tillbaka till hotellet runt sju hoppade jag in i duschen och sedan gick vi ut och åt. Jag åt kycklingfilé och potatisgratäng, det var så jäkla gott!! Efter middagen gick vi och kollade på statuten poseidon


6/1-12

Vaknade klockan åtta, packade de sista, gjorde mig iordning och gick ut med hundarna i skogen. Kvart över nio satt jag, mamma, syster, raxa och lova påväg till tågatationen. Möte upp Anki och hennes två toy pudlar, diva och nova på stationen.
Vi böt tåg i Stockholm innan vi kom till Göteborg. Efter 5 timmar kom vi äntligen fram. Med ett ton packning, fyra stolar, tre burar, ett trimbord, två datorer och allas egen packning, gick vi 2 km för att komma fram till hotellet.
Sen jag kom har jag bara vilat, ätit mat, rastat hundarna, tagit ett skumbad och nu ligger jag i sängen och kollar på new moon.

Två bilder från idag,


3/1-12

Gick upp och åt frukost så sent som 11, men jag var ändå dötrött.
Åkte med mamma in till stan. Påvägen stannade vi på banken, jag startade upp ett sparkonto. Nu ska jag spara 400 kr varje månad. Så i sommar blir det Rom!
Stannade även på posten och hämtade ut ett paket från Nelly. Visar er imorgon vad som var i. Tre snygga tröjor kan jag säga att de var.

Möte upp Hanna- Louise runt halv tre på stan och vi gick och åt en varsin sallad på waynes. Jag tog en avocdo sallad :) supergott! Det var trevligt att träffa Hanna-Louise, det var jätte länge sedan sist.

Klockan fyra gick jag och fixade naglarna, det blev fransk manikyr. Jag blev jätte nöjd och de som jobbade där var jätte snälla. Ska tillbaka om en månad. Visar bild imorgon.

Nu sitter jag och. Kollar på CSI New York med mamma och äter sura bilar :)


2012

Andra dagen på nya året, 2012. Sista året, jag kommer aldrig bli 16 år.
Detta år ska det bästa, Göteborg till helgen, Thailand i februari, Rom och Jersey i sommar, flytta in i en egen lägenhet med bästa vännen Linn i Gävle, börja gymnasium i höst.

Idag har jag legat inne hela dagen, sjuk. Typiskt att man är sjuk nu när det är jullov... Avslutar iallafall dagen med love actually.

Imorgon ska jag in till stan , först äta lunch och kolla lite i affärerna med Hanna-Louise sedan fixa naglarna.


RSS 2.0