min virriga kväll

Kom nyss hem efter en lång dag.. Har varit på teatern hela kvällen och spelat in scener till våran film. Var inte riktigt pigg idag så det gick inte så bra, haha. Fick göra massor av omtagningar.
 I första scenen skulle jag sitta på mitt kontor och min telefon skulle börja ringa. Jag skulle bli panikslagen för han i telefonen skulle berätta att han hade kidnappat min kompis. Och jag blandade ihop vänster och höger öra och snurade stolen bort från kamran så alla skrattade åt mig och lärde börja om inspelningen ,, haha.
 I andra scenen skulle jag sitta jätte nära dataskärmen och gå igenom på en karta vart jag hade letat efter min kompis, haha, det tog jätte lång tid innan jag fattade vad jag skulle göra... varje gång vi började om så glömde jag bort vad jag skulle säga.. hahaha, ikväll ska jag gå och lägga mig i tid, direkt efter desperate housewives!

Kommentarer
Postat av: issa - tjejrappare och låtskrivare

Hej :) allt bra?



Följas via bloglovin ? =) kram:D

2011-11-23 @ 08:54:13
URL: http://issabellek.blogg.se/
Postat av: Lina

Flitigt av er iaf!!:)

2011-11-23 @ 09:53:05
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Marielle

Nu är det snart juletider! Hos mig finns de bästa julklappstipsen. Ett nytt varje dag fram till jul! :-)

2011-11-23 @ 15:15:55
URL: http://elleiram.se
Postat av: Nathalie

Sv; Åh tack så mycket ! :)

Fast jag vet faktiskt inte heller riktigt helt säkert än vad jag ska gå..handel är egentligen bara något som jag skulle kunna tänka mig är kul! men sen har jag massa annat att välja mellan..så jag vet inte riktigt än! Det är riktigt svårt, för det finns så mycket! Så jag har inte bestämt mig helt så har lite beslutångest :/

2011-11-23 @ 16:25:19
URL: http://natthhalieeofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0