gossip girl

Kollar på gossip girl avsnitt jag har missat under nya säsongen :)
Jag saknar Jenny och Vanessa i serien...

ändrade planer

I sommar när jag ska åka på språkresa har jag ändrat min destanition från Malta till Jersey :)

Först sova två nätter i Paris, sedan tar vi färjan till ön Jersey utanför Storbritannien och spenderar 19 dagar där.
Om ni också vill åka på språkresa till Jersey eller någonannanstans, gå in på www.sts.se för mer information :)26/11-11

Idag har jag spenderat tid på hov o tass och mammas jobb. Det är kattens dag idag så det var fotografering och  fika  på Hov o tass. Vi var där med tre katter och två  kattungar :)  Jag var där med min katt RuPert (döpt efter RuPert Grint ;)). Vart jättenöjd med mina kort på honom!

Nu är jag hemma hos pappa med syster och vi ska äta kinamat.

jag är med

Jag är med i en tävling på www.tinanj.se :) Försöker vinna en Iphone 4s


Sommarplaner

Sommaren 2012 ska jag åka på språkresa till ön Malta och träna på engelska språket och träffa nya vänner från hela europa! Jag kan välja mellan tre olika hotell, Rivera Resort, Sun crest hotell eller Ramla Bay resort. Helst vill jag bo på Rivera hotell, det är ett spa hotell och ligger vid ett lugnt ställe med solnedgång över medelhavet från balkongen :) Hotell Sun crest verkar fartigare för de har vattenland och massor av lekar och tävlingar på hotellet under kvällen och helgerna.. Vilket tycker ni jag ska välja?

Jag ska iallafall åka på språkresa mellan juni juli nångång. Jag ska åka med sts.se och tänker gå STS International, då kommer det elever från hela europa. På hotellet bor man 2-3 elever i varje rum och på förmiddagen går man i skolan och eftermiddagen anordnas utflykter och tävlingar, på fritiden kan man vara på stranden med sina nya klasskompisar och på helgerna vara på STS Discon. De är också en utflykt till huvudstaden Valletta för shopping och sightseeing :D23/11-11

Nu ska jag gå och sussa och drömma om läckra Ryan Gosling!


glogster.seHar börjat arbeta med Förenta Nationerna, som ska in på fredag nästa vecka... det är typiskt att jag börjar i sista minuten ;)

Ge mig bra tips om det är någon som kan med glogster.se, det skulle vara jätte snällt!

min virriga kväll

Kom nyss hem efter en lång dag.. Har varit på teatern hela kvällen och spelat in scener till våran film. Var inte riktigt pigg idag så det gick inte så bra, haha. Fick göra massor av omtagningar.
 I första scenen skulle jag sitta på mitt kontor och min telefon skulle börja ringa. Jag skulle bli panikslagen för han i telefonen skulle berätta att han hade kidnappat min kompis. Och jag blandade ihop vänster och höger öra och snurade stolen bort från kamran så alla skrattade åt mig och lärde börja om inspelningen ,, haha.
 I andra scenen skulle jag sitta jätte nära dataskärmen och gå igenom på en karta vart jag hade letat efter min kompis, haha, det tog jätte lång tid innan jag fattade vad jag skulle göra... varje gång vi började om så glömde jag bort vad jag skulle säga.. hahaha, ikväll ska jag gå och lägga mig i tid, direkt efter desperate housewives!

21/11-11

Ska börja blogga lite tänkte jag. Vet inte riktigt vad man ska skriva om och vad folk vill läsa, så ge gärna tips och komentarer hur man gör en blogg rolig och följbar :)


Jag och Robbie Williams Juli 2011


I Gibraltar Juni 2011


Jag och min hund förra sommaren.


RSS 2.0